Belépés betegeknek

1. értesítés a 4. IC betegtalálkozóról

Kedves Betegeim!
Eltelt egy év a tavalyi betegtalálkozó óta.
Sok minden változott: nagyot nőtt a diagnosztizált betegek száma (mára már 245-en vannak). És ez még mindig csak 1,5%-a a magyarországi betegeknek!
Öröm ez, hogy sikerült ennyiüknél diagnosztizálni ezt a betegséget, de a gyorsan növekvő szám sok kérdést, feladatot is jelent.

Jó lenne, ha ezeket a kérdéseket, az Önök kérdéseit valamint az idei IC világkongresszuson történtek alapján tartandó beszámolómat is meg tudnánk vitatni személyesen. Erre kiváló lehetőség lenne egy újabb (immár a negyedik) betegtalálkozó, ahol kötetlen formában tudnánk beszélgetni egymással, s egymás között is tapasztalatokat, recepteket stb cserélni, kapcsolatokat kialakítani. Lehetőség lesz hozzászólásokra, javaslatokra, közérdekű kérdésekre is.

Sikerült méltó helyet szerezni az újabb betegtalálkozóra, egy 200 fős előadótermet.

A találkozó helyszíne: a Semmelweis Egyetem volt Szemészeti Klinikájának földszinti tanterme (1083 Budapest, Tömő utca 25-27.)(térképet mellékelek).

A találkozó időpontja: 2015. november 26., csütörtök délután 14.30 - 16.30. Minden érdeklődőt, hozzátartozót, kísérőt is szívesen látunk. Ha valaki szívesen jönne, de nem ér rá, vagy bármi más okból akadályoztatva lesz, ne keseredjen el, mert a honlapra fel fogok tenni egy beszámolót az eseményekről.

Üdvözlettel

Dr. Lovász Sándor


Találkozó helyszíne térkép small_500x300.jpg

Vissza az előző oldalra

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 14:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: (+36 1) 3920505


Interneten: 

medical-center.hu

Hírek, újdonságok

7. Országos IC/BPS betegtalálkozó

2018 december 8-án megtartottuk az idei találkozót. Az egész programról video felvételt készítettünk, így nem írok sokat, majd videón megnézhetik az eseményeket. Alábbiakban csak címszavakban az eseményekről:

Tovább a teljes hírre