Belépés betegeknek

7. Országos IC/BPS betegtalálkozó

2018 december 8-án megtartottuk az idei találkozót.
Az egész programról video felvételt készítettünk, így nem írok sokat, majd videón megnézhetik az eseményeket.
Alábbiakban csak címszavakban az eseményekről:

Rövid előadásokban ismertettem az IC/BPS diagnosztikájának és az általam legeredményesebbnek tartott kezelésnek ismertetését.
Bemutattam Dr. Birinyi Péter tanár urat, a Mikszáth Gyógyszertár főgyógyszerészét, akivel igen gyűmölcsöző együttműködést alakítottunk ki. Ő beszélt terveinkről, közös fejlesztéseinkről.

 

Bemutattuk a jövőbeli kezeléseket lehetővé tevő önkezelő eszköz prototípusát, amit már 15 betegtársunk tesztelt, s azóta is megelégedéssel használ otthonában. Az eszköz fejlesztéséről, előnyeiről, s a további terveinkről beszélt Dr. Rényi Gábor, az UroSystem igazgatója (l. www.urosystem.com).

 

Hozzászólások, kérdések, válaszok után ismertettem egy IC/BPS-ben szenvedő kanadai lány tragikus történetét. 

Egyhangú döntést hoztak a jelenlévők, hogy meg akarjuk alakítani a magyar IC/BPS betegek egyesületét, aminek javaslatomra a nevéhez csatoljuk az "In memeoriam Lisa Benshabat" kiegészítést.  

 

A részletes, 3 x 30 perces video utómunkálatai még folynak, későbbiekben ezeket is felteszem a hírek rovatba. Most már előzetesként egy 20 perces összefoglaló Youtube hivatkozását (link) itt olvashatják: https://www.youtube.com/watch?v=vSZKTDBB22U&t=641s

Vissza az előző oldalra

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 14:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: (+36 1) 3920505


Interneten: 

medical-center.hu

Hírek, újdonságok

7. Országos IC/BPS betegtalálkozó

2018 december 8-án megtartottuk az idei találkozót. Az egész programról video felvételt készítettünk, így nem írok sokat, majd videón megnézhetik az eseményeket. Alábbiakban csak címszavakban az eseményekről:

Tovább a teljes hírre