Belépés betegeknek Mi ez? Hogyan tudok én is belépni?

JÓ HÍR a Blemaren-hiány kivédéséről

Budapesten egyetlen gyógyszertárban kapható a még a Blemarennél is hatákonyabb Magurlit tabletta!
Betegeim a szükséges recepthez térítésmentesen juthatnak hozzá.

Egyik kedves betegtársunk kitartó utánajárásának köszönhetően sikerült kapcsolatot teremtenem a Mikszáth Gyógyszertár vezető főgyógyszerészével (Dr. Birinyi Péter PhD), aki nagyon kedvesen felajánlotta segítségét és legyártja a Blemarennél klinikailag előnyösebbnek bizonyult, s már több mint 10 éve nem gyártott és nem kapható Magurlit nevű vizelet lúgosító készítményt, s ezt a gyógyszertárában (1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 4., telefon: 06 1 3280911) receptre ki is tudják már adni. A receptet azoknak, akik fél éven belül jártak a Rózsakert Medical Centerben, a recepción bejelentett kérésre postán kiküldjük, minden más esetben a következő személyes találkozáskor, a kezelés során felírjuk és odaadjuk.

 

A pezsgőtabletta kiszerelésű készítményt feloldás nélkül napi 3x1 adagban javasolt elkezdeni szedni, s közben a vizelet pH-ját ugyancsak a gyógyszertárban kapható vizelet pH teszt-csíkkal rendszeresen ellenőrizni. Szükség esetén az adag fokozatosan 3x2-re is emelhető, s ezzel a vizelet vegyhatását a kívánatos pH 7,0-7,4 közötti értékre kellene beállítani. Egyúttal a szódabikarbóna szedését javaslom elhagyni, de a lúgos ásványvíz fogyasztása továbbra is segítheti a vizelet pH semlegesítését.

Vissza az előző oldalra

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 14:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: (+36 1) 3920505


Interneten: 

medical-center.hu

Hírek, újdonságok

Megtisztelésként éltem meg azt, hogy Dr. Nyirády Péter professzor úr felkért a készülő urológiai egyetemi tankönyv egy fejezetének megírására, az interstitialis cystitis diagnosztikájáról és kezeléséről. Annál is inkább nagy örömmel fogadtam el felkérését, mert kb. 15 évvel ezelőtt én írtam az első alkalommal urológiai tankönyvben egy fejezetet a téma akkori állásáról.

Tovább a teljes hírre