Belépés betegeknek Mi ez? Hogyan tudok én is belépni?

Letölthető dokumentumok

Több ezer IC/BPS beteget kérdeztek meg, hogy észrevételük szerint milyen ételek és italok rontották vagy csökkentették panaszaikat. A sok-sok szubjektív észlelésből fésülték össze az itt felsorolt tapasztalatokat, ami így már-már objektívnek is tekinthető. A diéta egymagában biztosan nem elégséges, de előnyösen egészítheti ki az alkalmazott kezeléseket.

 

Az egyik nemzetközileg is elfogadott kérdőív, amelyik egyetlen összesített pontszámmal jellemzi az IC/BPS betegek fájdalomszintjét és vizelési gyakoriságát

 

A másik nemzetközileg validált kérdőív, amelyik külön 2 oszlopban foglalja össze az IC/BPS tüneteit és okozott problémákat.

 

Külön kérdőívet fejlesztettem ki az IC/BPS okozta fájdalmak árnyaltabb mérésére, amelyik figyelembe veszi a fájdalmak szakaszos, vagy folyamatos voltát, a fájdalmak gyakoriságát, időtartamát, minimum és maximális szintjét, csökkenő vagy fokozódó tendenciáját.

 

Kongresszusi posztereim az IC/BPS témakörben

 

Kongresszusi előadásaim az IC/BPS témakörben

 


Ismeretterjesztő szórólap

 

Urológiai tankönyv fejezet


Kísérleti PC programok a hólyagfal kapacitásának és tágulékonyságának és a GAG réteg integritásának kvantitatív mérésére

 

Disztenzibilitást számító program v4.3 -06.09.2015.zip

GAG layer integrity-test.zip

 

 

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 14:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: (+36 1) 3920505


Interneten: 

medical-center.hu

Hírek, újdonságok

Megtisztelésként éltem meg azt, hogy Dr. Nyirády Péter professzor úr felkért a készülő urológiai egyetemi tankönyv egy fejezetének megírására, az interstitialis cystitis diagnosztikájáról és kezeléséről. Annál is inkább nagy örömmel fogadtam el felkérését, mert kb. 15 évvel ezelőtt én írtam az első alkalommal urológiai tankönyvben egy fejezetet a téma akkori állásáról.

Tovább a teljes hírre