Belépés betegeknek

IC/BPS betegek országos találkozója a Jahn Ferenc Dél-pesti kórházban

2011. május 03-án szerveztem először továbbképző délutánt urológusok számára az interstitialis cystitisről. Több betegem is eljött, érdekesnek és hasznosnak találták az ott hallottakat. Ismeretséget, barátságot is kötöttek egymással s azóta is tartják a kapcsolatot.
Jó lenne, ha újból összejöhetnének a IC/BPS-ben szenvedők és a szerencsére ma már egyre többen lévő olyanok is, akik hosszabb tünetmentességükkel lelket, bizalmat öntthetnek a ma még rosszabb állapotú társaikba.

A találkozóra sikerült megszereznem a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház földszinti nagy előadó termét 2013. október 30. (szerda), 12-15 óráig.

 

Tervezek egy kb. 30 perces beszámolót, előadást tartani, címe: "Az IC/BPS diagnosztikája és kezelési lehetőségei saját tapasztalatok, nemzetközi kongresszusi beszámolók és szakirodalmi adatok alapján".

Megtiszteltetés számomra, hogy Illés János, a Gedeon Richter kiváló kutatója, a Curiosin kifejlesztője elfogadta meghívásomat és előadást tart nekünk "A hyaluronsav szerepe az emberi szervezetben" címmel. 

Ezt követően kérdésekre válaszolunk és kötetlen beszélgetés, ismerkedés következne a büféasztalok körül.

 

Örülnék, ha sokan lennénk, ha sokfelé vinnék hírét a betegségnek és a gyógyulás reményének. Minden érdeklődőt is szeretettel várok, szükség esetén természetesen a kísérőket is.

Kérem, hogy továbbítsák ezt a hírt betegtársaiknak, és részvételi szándékukat jelezzék nekem is email címemen: lovasz.sandor@chello.hu

Vissza az előző oldalra

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Millenáris Egészség Centrum

 

Szerda:    09:00 - 15:00

 

Bejelentkezés:


Hétfő – Csütörtök: 9:00 - 13:00

Telefonon: +36 20 468 3882


Interneten: 

millenar.hu

 

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 15:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: +36 1 3920505


Interneten: 

rmc.hu

Hírek, újdonságok

Rendelésem szüneteltetése szabadságom idejére

Tovább a teljes hírre