Belépés betegeknek

Urológiai (IC) rendelésem kényszerű szüneteltetése

FONTOS ÚJ HÍR !!!

Kedves Betegeim!

 

Szomorúan hozom kedves betegeim tudtára, hogy sajnálatos módon múlt héten balesetet szenvedtem, s többszörös sarokcsont törésem miatt hosszabb ideig gyakorlatilag mozgásképtelen, s így munkaképtelen is leszek. Rendeléseim ezért előre láthatóan kb. két hónapig szünetelni fognak.

 

Amennyiben ez idő alatt kérdéseik vannak, jelentkezzenek be a Rózsakertben telefon konzíliumra, amit jövő héttől kezdődően (2020. 10. 15.) csütörtökönként tartok, s amire negyedórás időpontot a Rózsakert Medical Centerben tudnak telefonon foglalni.

 

Rendszeres tájékoztatót a helyettesítésem megoldására, s válaszokat minden, a helyzettel kapcsolatos kérdésekre a www.holyagfajdalom.hu honlapon a HÍREK rovatban találhatnak majd.

 

A tavaszi COVID-zárlat alatt bevált webes ZOOM-konferenciákat a mostani „vészhelyzetben” is felelevenítjük, lehetőséget teremtve számos kérdés, bizonytalanság, aggály tisztázására, akár megvitatására is.

Terveim szerint az UroSystem Kft. segítségével jövő hét szerda (2020. 10. 14.) délután 18 órai kezdettel tartanánk az első találkozót (nem csak „sarkalatos” kérdésekről).

 

Ennek részleteiről, a belépés módjáról néhány napon belül tudunk pontos információval szolgálni az IC-s Facebook csoportokban, az IC betegegyesületen és a www.holyagfajdalom.hu honlapon keresztül.

 

Kérem megértésüket és azt, hogy értékeljék erőfeszítéseinket, hogy ne maradjanak magukra balesetem miatt.

 

Üdvözlettel

Lovász dr.

Vissza az előző oldalra

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Millenáris Egészség Centrum

 

Szerda:    09:00 - 15:00

 

Bejelentkezés:


Hétfő – Csütörtök: 9:00 - 13:00

Telefonon: +36 20 468 3882


Interneten: 

millenar.hu

 

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 15:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: +36 1 3920505


Interneten: 

rmc.hu

Hírek, újdonságok

Egy brit orvos- és kutatócsoport annak a lehetőségét vizsgálta meg, hogy ugyanolyan hatékony lehet-e a terápia akkor is, ha a páciensek otthon, saját maguk végzik el a húgyhólyag feltöltését. Azt is elemezték, hogy mekkora járulékos előnyt jelenthet a várakozási idő lerövidülése, a kórházi vizitek számának csökkenése, illetve az anyagi költségek mérséklődése.

Tovább a teljes hírre