Belépés betegeknek Mi ez? Hogyan tudok én is belépni?

Hírek, aktualitások

GDPR - új adatvédelmi irányelveink lettek

Tovább a teljes hírre

Budapesten egyetlen gyógyszertárban kapható a még a Blemarennél is hatákonyabb Magurlit tabletta!
Betegeim a szükséges recepthez térítésmentesen juthatnak hozzá.

Tovább a teljes hírre

Kedves Pácienseim!
Örömömre szolgál, hogy meghirdethetem az immár 6. Országos IC Betegtalálkozót.
Mint ez eddigi találkozók során is, összefoglalom az interstitialis cystitis/hólyagfájdalom szindróma témakörének legizgalmasabb, legaktuálisabb kérdéseit. Bizonyos határterületi kérdések megvitatására vendégeket hívok urológus, nőgyógyász, háziorvos és infektológus kollégák közül.

Tovább a teljes hírre

ESSIC 2017. évi gyűlése Budapesten

Egy éve ért az a megtiszteltetés, hogy az ESSIC elnöke felkért az idei kongresszus megszervezésére és lebonyolítására budapesti helyszínnel. Szívesen vállaltam a szervező munkát, mert reméltem, hogy a gyűlésről szóló beszámolók, riportok segíthetnek felkelteni a lakosság, az urológus kollégák és a társszakmák (házi orvosok és nőgyógyászok) figyelmét és érdeklődését az IC/BPS iránt.

Tovább a teljes hírre

Sikeresen lezajlott az 5. betegtalálkozónk. Talán 60-80-an lehettek, nem tudom pontosan, hiszen nem az volt a lényeg hányan vagyunk (nem is regisztráltuk a megjelenteket), inkább az, hogy találkozhassanak egymással azok a betegek, akiknek erre volt igénye, illetve, hogy áttekintést adhassunk az érdeklődő betegeinknek az általunk gyakorlatban alkalmazott diagnosztikus módszerekről és a kezelés különböző formáiról.

Tovább a teljes hírre

Kedves és tisztelt betegeim!
Örömmel értesítem minden interstitialis cystitises (hólyagfájdalom szindrómás) vagy akár csak GAG-réteg elégtelenségben szenvedő betegemet, hogy idén is megtartjuk a szokásos évi betegtalálkozónkat, az 5. Országos IC betegtalálkozót, amire ezúton szeretettel meghívom.
Időpontja: 2016. december 3. szombat 11 órától akár 14.30-ig is rendelkezésünkre áll a tavaly már megismert nagyterem. A szombatot azért választottam, hogy a még aktívan dolgozók is el tudjanak jönni.

Tovább a teljes hírre

Az interstitialis cystitis/hólyagfájdalom szindróma első szórólapja

Nézzék meg egy már gyógyulóban lévő, info-grafikus betegem rövid összeállítását, a lakosság felvilágosítás szolgáló zseniális alkotását, amit -hozzájárulásával- az alábbiakban teszek közzé honlapunkon. Akinek tetszik és egyetért azzal, hogy a korai felismerés, diagnosztizálás érdekében minél többen megismerhessék,kérem, hogy küldje elismerőseinek,hívja fel minél több ember figyelmét erre a ma még ritkán felismert, de valójában sokkal gyakoribb, mérhetetlen szenvedést okozó betegségre.

Tovább a teljes hírre

2015. november 26-án tartottuk az interstitialis cystitises betegek 4. országos betegtalálkozóját a Semmeweis Egyetem volt Szemészeti Klinikájának tantermében. Mintegy 70-en voltunk "családias" légkörben.
Alábbiakban megpróbálom összefoglalni az elhangzottak lényegét, s emlékeztetőnek meg lehet tekinteni ezeket előadás formátumban a letölthető dokumentumok között.

Tovább a teljes hírre

Kedves Betegeim!
Eltelt egy év a tavalyi betegtalálkozó óta.
Sok minden változott: nagyot nőtt a diagnosztizált betegek száma (mára már 245-en vannak). És ez még mindig csak 1,5%-a a magyarországi betegeknek!
Öröm ez, hogy sikerült ennyiüknél diagnosztizálni ezt a betegséget, de a gyorsan növekvő szám sok kérdést, feladatot is jelent.

Tovább a teljes hírre

Az IC diagnosztikájának egyik legfontosabb, nem invaztív módszere a jelenleg még tesztelés, finomhangolás időszakában lévő 2x24 órás vizelési napló és az ebből számítható, számszerűsíthető érték, a GAG réteg integritását mérő szám. A diagnosztikai szempontból fontosnak tűnő teszt pontosságát, így klinikai alkalmazhatóságát nagy mértékben befolyásolhatja néhány apró részlet, amiket alábbiakban részletezek. Kérem, mindenki olvassa át, s ha nem minden világos, várom kérdéseiket.

Tovább a teljes hírre

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

ikon_naptar.pngRendelések:

 

Rózsakert Medical Center

 

Kedd:    08:00 - 16:00

Csütörtök: 08:00 - 14:00

 

Bejelentkezés:


Telefonon: (+36 1) 3920505


Interneten: 

medical-center.hu

Hírek, újdonságok

Megtisztelésként éltem meg azt, hogy Dr. Nyirády Péter professzor úr felkért a készülő urológiai egyetemi tankönyv egy fejezetének megírására, az interstitialis cystitis diagnosztikájáról és kezeléséről. Annál is inkább nagy örömmel fogadtam el felkérését, mert kb. 15 évvel ezelőtt én írtam az első alkalommal urológiai tankönyvben egy fejezetet a téma akkori állásáról.

Tovább a teljes hírre